Gå til indhold

Hvad vil du gerne
søge frem?

Kredsløb ansætter erfaren projektdirektør

Kredsløb har netop ansat Kim Peters som ny projektdirektør, der skal stå i spidsen for forsyningsselskabets voksende portefølje af større anlægsprojekter.

Herunder etableringen af et nyt fuldfangst CO2-anlæg ved Lisbjerg Energipark.

I de kommende år venter et voksende antal større anlægsprojekter for forsyningsselskabet Kredsløb, og det kræver erfarne kræfter ved roret.

Derfor har man netop hentet Kim Peters ind som ny projektdirektør i Kredsløb, der bl.a. har en fortid som teknisk direktør MT Højgaard-koncernen, Chef for byggeri i Sweco og projektdirektør i Aarsleff.

Kim skal til dagligt stå i spidsen for den nyetablerede afdeling strategiske anlægsprojekter, hvor et af selskabets helt store projekter bliver at opføre et fuldfangst CO2-anlæg ved energiparken i Lisbjerg, såfremt de rette rammer for realiseringen kommer på plads.

”Kredsløb er en toneangivende virksomhed i forsyningsbranchen på en afgørende grøn mission, som de kommende år har store planer om projekter, som jeg personligt glæder mig til at bidrage til realiseringen af,” fortæller Kim Peters.

Hos Kredsløb ser adm. direktør også frem til samarbejdet, hvor der er behov for ekspertise og erfarne kræfter.

”Vi er i gang med en kæmpe udvikling i takt med den grønne omstilling af vores forsyning, og derfor er jeg meget glad for, at vi nu har fået en erfaren mand til at varetage vores voksende portefølje af anlægsprojekter over de næste år. Jeg glæder mig til samarbejdet,” siger Bjarne Munk Jensen.

Kim Peters er oprindeligt uddannet bygningssnedker og sidenhen uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus. De seneste 13 år har han beskæftiget sig med ledelse og store anlægsprojekter som Lighthouse i Aarhus og den nye psykiatriske afdeling i Vejle.

Kim Peters havde officielt første arbejdsdag hos Kredsløb d. 2. januar 2024.

Pressekontakt

Skriv til os

Pressetelefon: 77 88 05 23
(kun opkald)

Pressetelefon