Gå til indhold

Hvad vil du gerne
søge frem?

AffaldVarme Aarhus ansætter direktør

Bjarne Munk Jensen er manden der fortsat skal lede AffaldVarme Aarhus gennem den grønne omstilling. Indtil nu har han siddet i en tidsbegrænset stilling som direktør, siden AffaldVarme Aarhus blev selskabsgjort sidste år. Men fra og med 1. april er Bjarne Munk Jensen ansat som administrerende direktør.

Bjarne Munk Jensen, adm. direktør for Kredsløb

AffaldVarme Aarhus’ nuværende direktør bliver fra og med 1. april firmaets administrerende direktør. Det står klart, efter bestyrelsen for AffaldVarme Aarhus har valgt, at Bjarne Munk Jensen skal fortsætte.

”Bjarne Munk Jensen har en stor erfaring og indsigt på både affalds- og energiområdet. Og så har han en evne til at drive en proces og samle medarbejderne omkring sig. Derfor er han den helt rigtige til jobbet”, siger bestyrelsesformand for AffaldVarme Aarhus Thomas Rand.

Efter AffaldVarme Aarhus blev selskabsgjort 1. januar 2020 har direktør Bjarne Munk Jensen været ansat på en tidsbegrænset kontrakt. Derfor har en af opgaverne for AffaldVarme Aarhus’ nye bestyrelse, som trådte sammen for første gang 1. september 2020, været at pege på en administrerende direktør.

Store opgaver venter forude
62-årige Bjarne Munk Jensen er en stor del af AffaldVarme Aarhus’ historie. Han startede i Aarhus Kommunale Værker, hvor han i 1999 blev Affaldschef. Fra 2006 og frem til selskabsgørelsen sidste år var Bjarne Munk Jensen AffaldVarmechef i AffaldVarme Aarhus.

”Jeg har tilbragt størstedelen af mit arbejdsliv i den her organisation, og jeg er meget glad for at kunne fortsætte dette arbejde sammen med alle de gode og kompetente medarbejdere i AffaldVarme Aarhus. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en virksomhed, som aarhusianerne kan regne med”, siger direktør Bjarne Munk Jensen.

Der bliver ikke den store forandring for Bjarne Munk Jensen når kalenderen viser 1. april. Opgaven er stadig at lede AffaldVarme Aarhus. Og det bliver der brug for i en tid med store udfordringer.

”Vi står overfor nogle store opgaver i de kommende år. For at opnå CO2 neutralitet skal vi omlægge vores energisystem under nye rammebetingelser og vi skal have endnu større fokus på bæredygtig ressourcehåndtering. Det vil kræve nye teknologier og samarbejder, samtidig med at vi skal gøre det økonomisk optimalt. Den proces er Bjarne Munk Jensen den rigtige til at drive”, siger bestyrelsesformand for AffaldVarme Aarhus Thomas Rand.

Fakta om Bjarne Munk Jensen

  • Bjarne Munk Jensen er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør

  • Medlem af bestyrelsen i Dansk Fjernvarme og Grøn Energi

  • Ved siden af sit job som administrerende direktør for AffaldVarme Aarhus er Bjarne Munk Jensen en stor del af håndboldverdenen. Han er tidligere topdommer og nu international observatør samt formand for elitedommerudvalget

Pressekontakt

Skriv til os

Pressetelefon: 77 88 05 23
(modtager ikke sms’er)

Pressetelefon