Gå til indhold

Hvad vil du gerne
søge frem?

Topprofil fra dansk erhvervsliv i bestyrelsen for Kredsløb

Kredsløbs bestyrelse er tiltrådt med fire nye medlemmer ud af de nu i alt 10.

Sammen skal bestyrelsen fortsætte arbejdet og videreudvikle den strategiske retning for Kredsløb som et forsyningsselskab, der gør det nemt at være grøn.

Kredsløb udvider bestyrelsen med yderligere et eksternt medlem, hvor Mikael Geday indtræder i bestyrelsen som ny næstformand.

Mikael Geday er CFO hos Grundfos, der er blandt Danmarks største virksomheder.

”Kredsløb er en kritisk forsyningsvirksomhed, der de sidste par år har gennemgået en rivende udvikling som forsyningsselskab med centrale kerneydelser inden for varme og ressourcehåndtering, til også at få en tiltagende større rolle i den nødvendige omstilling til et grønnere samfund. Jeg glæder mig til at bidrage og bringe erfaringer fra bl.a. arbejdet med flere verdensmål i spil,” fortæller Mikael Geday.

Mikael Geday afløser tidligere næstformand og professor Marie Münster, der fortsætter i bestyrelsen med en særlig rolle i forhold til Kredsløbs arbejde med en grønnere varmeproduktion efter 2030.

Ambitiøse, men nødvendige mål

På byrådets tre pladser finder man tre nye medlemmer. Således indtræder Eva Borch-horst Mejnertz (S), Jakob Søgaard Clausen (DF) og Polly Dutschke (S), mens Anders Winnersskjold (S), Knud N. Mathiesen (DF) og Liv Gro Agdrup Jensen (SF) udtræder.

Thomas Rand, der er formand for bestyrelsen, ser frem til sammen med den nye bestyrelse at fortsætte arbejdet med Kredsløbs strategi frem mod 2025.

”Vi er godt på vej, men har stadig et stort arbejde foran os med at sikre, at vi bidrager til at nå de ambitiøse, men nødvendige målsætninger på både internationalt, nationalt og lokalt niveau. Jeg er sikker på, at vi har et solidt udgangspunkt for at nå i mål,” slutter Thomas Rand.

Pressekontakt

Skriv til os

Pressetelefon: 77 88 05 23
(modtager ikke sms’er)

Pressetelefon