Gå til indhold

Hvad vil du gerne
søge frem?

Få repareret dine ødelagte ting hos REUSE Repair

Strejker din hårtørrer, er favoritstolen knækket eller TV’et i udu? Så bør du overveje det en ekstra gang, før du kasserer dine ting.

På lørdag er der nemlig hjælp at hente hos REUSE Repair, der tilbyder gratis assistance til reparation, når det rullende værksted holder ved IKEA Aarhus.

Frivillige hjælper de besøgende i REUSE Repair-bilen

Vi skal blive meget bedre til at genbruge og holde tingene længst muligt i kredsløb frem for at smide ud.

Derfor vil REUSE komme frustrerede borgere til undsætning ved at tilbyde hjælp til at fikse apparater, møbler og brugsgenstande, som man ellers ville have kasseret.

Kredsløb, der driver REUSE, håber med tiltaget at kunne inspirere borgerne til at holde tingene i brug i længere tid.

”Vi skal ikke kun genbruge og genanvende mere. Mindst lige så vigtigt er det, at vi overvejer mulighederne for at anvende vores brugsgenstande i længere tid frem for at købe og smide ud. Selv hvis de er gået i stykker, vil der ofte være mulighed for at reparere. Det vil vi gerne være med til at skabe de bedste rammer for, og derfor tilbyder vi hjælp fra vores mobile værksted sammen med IKEA," forklarer Lene van der Raad, der er chef for Genbrug og Energi hos Kredsløb.

REUSE Repair holder ved IKEA Aarhus

Står man og ærgrer sig over en ødelagt brugsgenstand, kan man blot møde op ved IKEA Aarhus på lørdag den 14. maj kl. 13-16, hvor frivillige står klar til at hjælpe dig med en reparation helt gratis.

Som udgangspunkt er der ikke begrænsninger på, hvilke ting der tilbydes hjælp til. Dog er der ingen garanti på reparationen, ligesom man selv får en rolle i reparationen. Personalet har mulighed for at afvise en reparation, hvis det ikke vurderes muligt.

Det mobile værksted REUSE Repair holder ved IKEA Aarhus igen den 27. august og 24. september.

Pressekontakt

Skriv til os

Pressetelefon: 77 88 05 23
(modtager ikke sms’er)

Pressetelefon